Honza Grmela

Honza Grmela

FacebookTwitter

Šefredaktor Pivních recenzí, sládek pivovaru Lucky Bastard

Brno
  • 71 Tips
  • 135 Followers
  • 108 Following
  • 13 Lists
Honza's Lists in All Cities
  • Brno
  • Prague
  • Pilsen
  • Amsterdam
  • Warsaw
  • Senica
  • Hradec Králové
  • Petrov
  • Nové Strašecí
  • All Cities
Honza's Top Cities
Brno
5 Lists Created · 47 Tips
Prague
3 Lists Created · 4 Tips
Pilsen
1 List Created · 1 Tip
Amsterdam
1 Tip
Warsaw
1 List Created
Senica
1 List Created
Hradec Králové
1 List Created
Petrov
1 List Created
Nové Strašecí
1 List Created
Load More
Load More
Honza's Recent Lists
Honza Grmela
25 places updated October 23, 2021
Podniky, kde budeš Lucky Bastard. Na čepu mívají pivo Lucky Bastard nebo kde jsou v prodeji lahve Lucky Bastard. Před návštěvou podniků se informujte, zda je LB na čepu, sudy mizí velmi rychle!
+4
Honza Grmela
3 places updated August 31, 2013
3 places including Výčep Na stojáka, U Bláhovky, Na Božence
+1
Honza Grmela
9 places updated September 27, 2013
9 places including Tanganika, Večeřův dvůr, Pivnice U Kroužku, Vinárna a Restaurace TRAMÍN
+5
Honza Grmela
5 places updated November 17, 2012
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Plzni dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+4
Honza Grmela
28 places updated November 22, 2013
Pivotéky a prodejny piva dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+60
Honza Grmela
31 places updated August 25, 2013
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Praze dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+73
    Honza's Recent Tips
    Save
    "Pěkný slad za dobré ceny i v menších odběrech. Pro přesné specifikace si při nákupu řekněte o analýzu."
    Honza GrmelaHonza Grmela · June 19, 2014
    Distillery
    · Czech Republic
    Save
    "Dříve měli dobře načepovanou Černou Horu a super škvarkové chleby. Teď je tu Starobrno a podivné kaťáky na lístku."
    Honza GrmelaHonza Grmela · May 23, 2014
    Restaurant
    · Brno, Czech Republic
    5.4
    Save
    "Na čepu se vždy pivo Lucky Bastard dle aktuální nabídky"
    Honza GrmelaHonza Grmela · May 3, 2014
    Czech
    · Brno, Czech Republic
    6.9
    Save
    "Už jsem tu poněkolikáté a opět je to skvělé. Pivo by sice mohlo být v lepší kondici ale jinak nemám co vytknout."
    Honza GrmelaHonza Grmela · March 31, 2014
    Indian
    · Brno, Czech Republic
    6.2
    Save
    "Nefunkcni obsluha, dlouhe cekani na jidlo, teple spatne nacepovane pivo. Sem uz ne. A tak to vypadalo pred par mesici slibne..."
    Honza GrmelaHonza Grmela · March 6, 2014
    Restaurant
    · Brno, Czech Republic
    7.2
    Save
    "Menu jsem nemel nicmene stala nabidka velmi dobra, veprova panenka sous vide vytecna. Doporucuji."
    Honza GrmelaHonza Grmela · February 10, 2014
    Restaurant
    · Tábor, Czech Republic
    6.9