We dropped by wo a reservation, but lucky enough to find a table. Only ate fish & salad, both very delicious. View is fantastic but staff way more incredible and friendly. Deserves all five points 💯
Mezeleri özellikle 7 çeşit otlumezesi! Atommezesinin acılığı ! Balıkların tazeliği ! Ve eşsiz manzarası!!İnanılmaz herşeyiyle mükemmel 2 gün kalmamıza rağmen üst üste iki kere aynı yere gelmek eşsiz
İddia ediyorum, Türkiye'de manzara açısından ilk 3'e girer. Aşağıda Kaleköy limanı, karşıda Semadirek Adası. Güneş tam karşıdan denize batıyor. Mezeler istisnasız mükemmel. Rakısı da bir başka güzel😋
Buranın çalişanlari ilk başta iyidir,mezeleri,servisleri herşeyi ile cok güzeller her gün buraya gelmekten sıkılmıyoruz. Unutulmaz akşamlarimizin en önemli kısmıdir. İyi ki varlar :)
Harika bir günbatımı manzarasına sahip, kaleköyün en tepe noktasında yer alan restoranınmeze ve yemekleri oldukça lezzetli.Servis çok hızlı ve her türlü isteğinizle anında ilgileniyorlar.Gidilmeli.
Gökçeada POSEİDON aile restaurant olup güler yüzlü genc arkadaslarımızın servisiyle leziz mezeleri ve çeşit balıkızgaralarıylaGün batımı esliginde gidip görülmesi gereken en güzel yerlerden biridir.
Mavi ve alabildiğine yeşilin kesiştiği manzara rüya gibi. Mezelerin her biri ayrı lezzetli ve mekana özel. Otluyoğurtlu mese özellikle tavsiye ediyorum. Çalışanlar çok kibar ve güler yüzlü.
Mezeler şahane. Karides güzel. En güzeli ortam. Güneş masanızda batıyor. Müzikler sakin, insanlar huzurlu. Açık havada muhteşem bir yemek için mutlaka uğrayın. Börülce önerim :)
Mezeleri guzel... Gunbatimi enfesss... Soguk bira yada raki esliginde hele.. Calisanlar, hele o hergun degisen guzel gomlekleriyle Ahmet Bey cok hos. Kesinlikle gidin gidin gidin... :)
Büyülü bi mekan.. Mezelerı, ahtapotızgarası,ıstırıdyesı, minekop Balığı ve dünyada sayılı bi gün batımı.. Ve unutmadan süper servısı.. Mutlaka görün derim ...
Günbatımını seyretmek için en iyi mekan ama rezervasyon çok çok önceden alınmalı.bence günbatımını kaleden seyredip buraya yemekleri için bile gelinir.beğendili ahtapot çok iyiydi.hesap da çok makuldü
Mezeler, balık her şey lezzetliydi. Gün batımını izleyebileceğiniz harika bir akşam yemeği mekanı. Servis yapan arkadaşlar da oldukça ilgili, yardımsever ve güler yüzlü. Keyifli bir mekan.
Muhteşem bir manzara eşliğinde çok lezzetli bir akşam yemeği yedik. Mezeler 15 tl, balıklımezeler 25 tl. Fenerbalığı şahaneydi. Bütün işletmenin ellerine sağlık. Çok teşekkür ederiz.
Gün batımını izlemek için çok güzel bir mekan.Güveçtetereyağlıkaridesini ve fesleğenlilevreğini çok beğendim. Adanın otlarıyla yaptıkları sıcak meze de güzeldi.Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü.
Manzara , manzara , manzara , balık ve mezeler ikinci planda .. muhteşem gün batımında sevdiklerinizle sohpet için daha güzel bir atmosfer olamaz . Hayatınızda bir kere de olsa muhakkak gidilmeli .
Gokceada’nin en iyi isletmesi.Servis ve hizmet mukemmel.Sicak ot tabagini mutlaka deneyin.Balik simiti de guzel ve porsiyon acisindan doyurucu.Lakerda ve portakalli somon/levrek tuzlu ama lezzetli.
Ada'da balık yenecek rakı içilecek en önemlisi güneşin batışı seyredilecek tek yer. Harika servis müthiş fiyat, 3 günde 2 defa geldik. Çalışanları söylemiyorum bile
Güveçte Lagos efsane bir lezzet. Manzara süper. Güneşin batışını izleyebileceğiniz en teperestoran. Izgaralevrek tadına mutlaka bakılmalı. Garsonlar güler yüzlülüğü ile muhteşem bir mekan
Öncelikle Gökçeada'da manzara olarak tartışmasız en iyi restaurant. Çalışanları ilgili, mezeleri çok lezzetli. Günbatımında ve akşamın ilk saatlerinde tam bir keyif mekanı. Fiyatları çok az yüksek.
gün batımının bu kadar keyifli izlendiği başka bir yer yok...bir de bunun yanına lezzetli yemekleri eklenince her şey şahane oluyor...mutlaka bir akşam yemeğinizi burada yiyin...
Adaya gelen bir gecesini mutlaka buraya ayırmalı👉🏻bence türkiyedeki manzarası en en güzel rakıbalık mekanı 👌👌👌ama lezzeti böyle devam ederse herkes sadece bir kez gelir..
Manzara muhteşem gün batmadan mutlaka yemeğe başlayın. Meze ve ara sıcaklar standart balıkçılarda ki gibi ama balık yokmu balık 1 çupra 100 TL yazışmıştı. Bayılmışım. :) lezzetleri son derece başarılı
Manzarayı ifade edecek kelime yok. Yemekler de adadaki en iyisi olunca vaktin nasıl geçtiği anlaşılmıyor. Mezeler, karides, ahtapot ve kalamar çok başarılıydı. Karidesgüveç ise başyapıt.
Birbirinden çeşitli taptaze mezeleri ,günlük tutulup masaniza kadar gelen balıkları ve güler yüzlü servis elemanlarina sonsuz teşekkürler. Herkes meze ve balık yapar siz fark yaratmissiniz 👏
Adada geçirdiğim en güzel geceye sahiplik yapan mekandır. Rezervasyon yaptırmadan gitmeyin yer bulamazsınız. Gün batımını eşsiz lezzetli dülger balığı yiyerek izledik. Personeller aşırı tatlıdilli :)
Mezeler 10tl kalamar 30 tl buyuk baliklar 100tlden basliyor, mezeler cok leziz, kaya zimbirtisi(fotosu var😄) cok lezzetli selam eder gozlerinizden operim 😄😄
Uzun yıllardan beri servis, meze ve ortam olarak eşimle birlikte büyük keyif aldığımız müthiş ve güzel bir ortamdır gökceada ya gelen tüm sevgili dostlarımıza tavsiye ederim
Manzara güzel peki ya lezzet ve hizmet? Açıkçası manzaradı böyle güzel yerlere karşı hep ni ön yargısı oluyor insanın ancak lezzet ve hizmet de en az manzara kadar güzel.Fiyat performans olarak harika
Balık şahane, mezeler süper, özellikle 3 peynirli Girit mezesini şiddetle öneririm. Kalamarı nedense becerememişler ancak balıklar dışı çıtır içi sulu tam kıvamında pişmiş. Manzara için söz bitti!..
Türkiyenin en batisina gelp en guzel yerinden gunesin batisini izlemek istiyorsaniz dogru yerdesiniz bennur hanimin mezeleri cok güzel serhat beyin elinden izgarada baligin tadna muhakkak bakmalisiniz
Manzarası başka mutfağı bir başka güzel. Özellikle çalışan gençler çok ilgili ve güleryüzlüler. Masalar dolu olmasına rağmen herşey zamanında geldi. Tüm mezeler ve balıklar taze ve günlüktü.
Baligi taniyan, nasil pisirmesi gerektigini bilen nadir yerlerden. Calisanlar nazik, yemekler lezzetli ve en onemlisi balik cok cok cok guzeldi. Fiyatlar duzgun her balikci ile ayni, extra degil.
Manzara muhteşem. Günbatımı izlemek için mükemmel konum. Servis çok iyi. Güleryüzlü yaklaşım. Mezeler lezzetli. Balık güzel. Çok memnun kaldık. Kesin gidilmeli.
Konumu manzara bakımından harika. Fiyatlar oldukça makul. Balıklar lezzetli, personel oldukça cana yakın. Kesinlikle tavsiye ederim. Hiç düşünmeden güneşin masanızda batmasına izin verin..
Yediğimiz her şey mükemmeldi. Her şeyin fiyatını önceden söylüyorlar. Garsonlar inanılmaz ilgili ve cana yakın. Balıksimidi harikaydı. Çok çok memnun kaldık.
eger gökceada ya giderseniz , poseidon da mutlaka ve mutlaka balik yemeden gecmeyin , buranin manzarasi hic biryer de yok , ve tabi kii Ahmet e cok tesekkurler , ( görülesi yer )