İçinde bol soğan ve maydonoz var. Dönerinin tadı fena değil ama sosu ve garnitürleri o kadar yoğun ki, dönerin tadını almak mümkün değil. 200 gr sandviç ekmek döneri Hüsmen Dayı ekmeğinde veriyolar :)
Civarda bu kadar iddialı döner yapan mekanlar varken ( örn; İntiba, Karadeniz) burada Hatay'ın meşhur Abdo dürümünün yanına yaklaşamayacak bir dürüm yemek yanlış olur derim.
Haliyle 4 kişi bile kuyruk oluyor.mekan bomboş olmasına rağmen 4 kişi olarak en dipteki 6 kişilik masaya oturduk garson gelip kaldırdı.1 kişi bile olmamasına rağmen!ve o masa biz gidene kadar dolmadı
Dönercide sufle mi olur dedik ama yine de istedik.Sonuç berbat 9tlye ceviz büyüklüğünde bir kek geldi tadı desen kötü,yanık olmasına rağmen soğuk...Bildiği tatlılardan devam etmelerini öneririm...
Döneri çok lezzetli! Ayrıca sınırsız icecek ve tatlıyla beraber (ki iceceklerde de tatlıda da en iyi markalardan vazgeçmemişler) inanılmaz ucuz! Öğrenci evinde yaşayıp buradan yiyoruz, o kadar ucuz!
Kurallar zincirinin olduğu, kendinizi askeriyede hissetmenize neden olan bi yer.öncelikle kasanın önü daracık ama orda sipariş verip ödemek zorundasınız.
Kesinlikle saçma sapan kuralları olan ve gidilmemesi gereken bi yer. Hiçbir dünya markası promosyon veya kampanya yaparken böyle uyduruk kurallar koymaz!kampanya yapmayın o zaman.
Bir Hataylı olarak döneri güzeldir diye geldim. Dünyanın en Saçma işletme ve mönü tarzı ile karşılaşmak bütün iştahı kapattı. Bir daha kapısından iceri geçmemek lazım!