Clean, nice and relaxing place. Comfortablefurniture and stylish design. You may find power supply almost every square meter. But could be better if a bigger variety of food and drink were served.
The newly refurbished lounge is very nice, take far end seat by the windows for a quite relaxing time, while waiting for ur flight. Good selection of international news papers too ... Enjoy 😃
Kodamanlarla ve görgüsüz insanlarla sıklıkla karşılaşabileceğiniz bu mekanda, keyifli (!) anlar sizleri bekliyor. Üstelik, bu keyifli anlarınızı çay ve küçük kurabiyelerle taçlandırmanız da mümkün.
Elite plus üyesi ol, sadece Anadolu jetin gideceği yerlerde kullanim ücreti olarak 30 tl al. Bunun anlami THY hiçbir anlamda elit müşterisine değer vermedigini her seyinin para oldugunun göstergesidir
Anadolu Jet uçuşlarında 30 ₺ farkı kaldırmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra herkes uçağa binmeden uçağa götürüyorlar ve sıra beklemek zorunda kalıyorsunuz. Zaten CIP konfor için vardır.
insanın hemcinslerinden kendini üstün görme yanılsama duygusu yaşatan bir mekan, içeriye girer girmez havalara girmek zorunda ve swarmda check in yapma zorunluluğu hissetmenize sebep olan yer.
Mobil binis karti uygulamasina sadece teoride gecebilmis CIP salonu. Ek bir binis karti almiyorsunuz kontuardan, guvenlikte ayri problem oluyor, salona giriste ayri. Cozulemeyisi cok enteresan.
THY klasiği, ancak THY nin dünyaca meşhur dış hatlar cip ine biraz daha benzese harika olur... Uçak beklerken keyifle dinlenebileceğiniz bir yer ancak yemek çeşitleri yetersiz...
At Esenboga Airport, whose success was certified by the “Best... Airport” Award from ACI EUROPE in 2009, all services are provided by TAV Airports at every stage; from the time the passengers enter the parking lot until they board the plane.(Show more)