The flavour is close, but the temperature of the soup and the bounciness of the noodles are far, faar away from what Japan can do. Very nice people, they tried twice, to no avail. They need a pro.
Ramenleri orijinal tarifine göre olmasa da, orijinalinden çok da uzak değil. Orijinal tarifine daha sadık olunması iyi olur. Ayrıca ice cream mochiorijinaline uygundu, gayet de güzeldi. :))
hiç beğenmedim. Türk damak tadına uysun diye bir yemeğin orijinali bu kadar değiştirilmez. Ne baharatı var ne derinliği. Ramen suyunda olması gereken daşi, tare vb soslardan eser yokSıcak sulu makarna
Açık ara hayatımda yediğim en kötü ramen. Tabi ramen denebilirse. Çok kötü, yavan, basit bir broth. Sahibi iftiharla Türk damak tadına uydurmaya çalıştık dedi.. Tarhanalı ramen bekliyorum artık
Dükkan paket servise yönelik kurulmuş. Küçük ve çok rahat bir yer değil. Ürünler ortalama lezzete sahip. Düşünce olarak güzel fakat biraz yol almaları lazım.
UpvoteDownvote1
42Photos
TAS Ramen & Modern Food Bar
Teşvikiye Mahallesi Teşvikiye Fırın Sokak 3A İstanbul Türkiye