Her zaman güleryüz hakim. Yenilikler daima sürpriz etkisi yapıyor. Son olarak Mübadele ve Yoğurtlu patlıcan nefisti. Soslu dil balığı, Arapsaçlı ahtapot, Karidesmantısı denemeye değer.
Ben böyle lezzetli balık ve mezeler yemedim! Karides, çiçekdolması ve girit peyniri yenilmesi gerekenler arasında. 10 üzerinden 10! İstanbul boğazda böyle lezzet böyle hizmet yok!
Artık iyice meşhur oldu diye müsteri seçerek hizmet veren kazık fiyatlara ragmen ucuz malzemeler kullanılarak yapılan mezeleriyleçalışanların umursamaz oldugu asla tavsiye edilmeyecek bir mekan!
Cunda deyince akla Bay Nihat'ın gelmesini sağlayan mezelerin hepsi muhteşem. Kabak dolması, girit ezmesi ve mevsimiyse sübye mutlaka denenmeli. Fiyatları ise sanılanın aksine kesinlikle makul.
Sicak sevketi bostani daha iyi yapan bir yer olacagini sanmiyorum. Aci otu bulmak beni cok sasirtti ve cok guzeldi. Servise zaten diyecek yok. Riske atmaya hic gerek yok Bay Nihat 👍👍👏
Ben genel anlamda memnun kalmadım..tuvaletlerdekuyruk cok fecıydı,cok pısdı:((o kadar yogun tavsıyeyle gıtmemıze ragmen kasadayı beye şikayetımı ılettım o da bana burası tarıhı konak
Yemekler güzel diyecek ama bu nasıl bir fiyat politikasıdır anlamak mümkün değil. 20 lik rakı 85₺ balıksız mezeli hafif akşam yemeği kişi başı 130₺ şikayet ediyorsunuz uzaylılar yazmış gibi bakıyorlar
Enfes otları şahane manzarası Envayi çeşit otları vede mezleri enfes balığı ile tartışmasız cundanın en iyisi balık biraz geç gelebilir sakın laf etmeyin beklediğinize değecek :)