Αγαπημένο στέκι μέχρι πρότινος.Υπάρχει ένας νόμος, δε το τηρούν πολλοί αλλά τουλάχιστον ας προβλεφθεί ένας χώρος για τους Μη Καπνίζοντες. Ειδάλλως η μόνη λύση είναι το εμπάργκο. Λυπάμαι πραγματικά!!!
Idustrial , συγχρονος χώρος με καλές τιμές και ευγενική εξυπηρέτηση. Δυστυχώς επιτρέπεται το κάπνισμα και στο μέσα χώρο. Tip: έχει ντουλαπάκια με κλειδί για τα μπουφάν και τις τσάντες!
Πολυ ωραιο μαγαζι για χαλαρο ποτο απο νωρίς. Ωραιο περιβάλλον. Η σαγκρια που ειναι κοκτέιλ κ οχι το συνηθισμένο κρασι συνοδεύεται με κουταλακι για να μην μένει τιποτα στο τέλος!
Ένα από τα καλύτερα μαγαζιά σε όλη την Αθήνα, όσα χρόνια και αν είναι ανοιχτό η ποιότητα του παραμένει σραθερη! Υπέροχα κοκτέιλ και τρομερές μουσικες επιλογές!
Ωραία μουσική, ωραίο περιβάλλον, ωραίος κόσμος, ευγενέστατο προσωπικό, νορμάλ τιμές! Ωραίο κατάστημα, τέλος! Από το πρωί για κάφε μέχρι το βράδυ για ποτάκι!
Δικαίως έχει τόσο καλή βαθμολογία. Πανέμορφη διακοσμιση που βγάζει ζεστασια, το ζεστό κρασί που ήπια ήταν εξαιρετικο και είναι απο τα λίγα μαγαζιά πλήρως προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρία.Ηλικίες 30+
Φοβερο μαγαζι με πρωτοτυπα coctails, ωραια μουσικη και χαμογελαστο service. Μακαρι να υπηρχαν κι αλλα τετοια μαγαζια να κρατανε το επιπεδο στη διασκεδαση μας!!!
Πολύ νόστιμη η Caesar's salad και χορταστική. Τη φέρνουν με ζεστό ψωμάκι. Τσάϊ από το δρόμο του τσαγιού. Καλές τιμές. Έχει και ντουλαπάκια για τα πράγματα. Well thought. Λιγο άβολα καθίσματα όμως.
Ghost's treasure island αρκετά καλό.kentucky roots kai pepper lips psagmena k diaforetika. Wraios eswterikos hwros..θα το ξανατιμήσουμε αν βρεθούμε χολαργό.