Haftasonları özellikle pazar günleri kalabalık çok fazla, Boğaz'ın tadını çıkarmak bir yana gürültü içerisinde boğuluyor insan. Sabaha karşı ise gidilebilecek en iyi durak.
Çınaraltı, yok olmaya başlayan bir geleneği hâlâ sürdüren ender yerlerden. İstediğiniz fırından ya da evden kahvaltınızı getiriyorsunuz. İsteyenler için kahvaltı tabağı da hazırlıyorlar. - Müge Akgün Read more
Girerken hemen soldaki fırındansimit ve girişin solundaki börekçidenBörek ALIN ve gelin :) cay zaten oturunca hemen gelir :) unutma ama nakit para geçiyor burada ...
Dışarıdan yiyeceğini getirip burda çayını alıp keyif yapabileceğin Harika bir yer. Manzarasına diyecek laf yok fakat o kalabalıktamanzaralı bir masaya oturabilirsen.
Dışardan kahvaltınızı getirip yemenize izin veren mekan. Aileçay bahçelerinin en güzellerinden. Manzaralı kısımda yer bulmak zor olsa da 7/24 açık olması pek hoş.
Tarihi Çengelköy börekçisine ugrayıp (sıra beklemeyi göze alın) leziz böreklerinizi alın, peynir-zeytininizi de unutmayın, bu eşsiz manzaradaki mekanda kahvaltı paha biçilmez :)
Çok sevdiğim bir mekan ama o muhteşem çınar ağacının haşmeti kaybolmuş,insanların dışarıdan yiyecek getirmelerine izin vermeleri hala ilginç ve hoş geliyor bana
Çengelköy^'ün en sevdiğim kısmı. Geldikçe anılarımı canlandıran, tanıdık olan bir yer. Ama kalabalığı fazla, aşırı ve hatta bir noktadan sonra rahatsız edici.
Yıllarımızın vazgeçilmez mekanı.Haftasonu ve Haftaici farketmiyor her daim kalabalıktır.sabahları simidini,kahvaltiligini hatta masaortusunu alan gelir,isterseniz buranın menüsündende tadabilirsiniz.