Servisi vasatlaşmış, geçen yıla oranla lezzet ve sunum bozulmuş. Islak mendilin kalmayip henüz gelmediği, siparişimizin 2 kez yanlış alındığı bir mekana evrilmiş. Fakat fiyatlar hala uygun
Herşey güzel amabedava aldıkları suyu(damla) 1.5liraya satarak servise limon sıkıyorlar.6 kişi 20 küsür lira su parası verdik.Bedava da olmasın amainsanların en temel ihtiyacından da faydalanmasınlar.
Güzeloba bölgesine bu tarz bi mekan şarttı. Akıllılık edip değirmen börekten önce açtılar. Öncelikle acilen şu sinek sorununu çözmeleri gerekir herkesin masası sinek dolu. Yemekler çok tuzsuz.
Aynı anda verilen siparişler yarım saat arayla geldi! Su böreği kendinden geçmiş. Çıtır mantı sırf yağ çekmiş, tadı kötüydü ve kullanılan yağ ile daha önce neler neler kızarttılarsa, yağ kokuyordu. 👎