Minnacik bir otoparki var, azicik daha buyuk olsa bence izmirdeki en iyi denilen avmlere fark atar, konumuyla, mimarisiyle, azicikda tenha terkedilmeye baslaniyor sanki yavas yavas.
İstanbuldan geldim konagi geziyom ve şuan buranin sartlarina gore en beğendiğim yer....... İçinde takilmadgm kafe kalmadi hepsi güzel tavsiye ederimmm :)))
Eiffel'in kardesi! Az kisi buranin mimari Eiffel kulesinin de mimari olan Gustave Eiffeldir. Paristekini dik yaptim bunu yatay yapacagim demis. Paristeki turistten gecilmez, bizimkini yerlimiz bilmez
Turkcell burda " E " çekiyor ilgilere duyurulur.. Dünya " 4G " geçiyor ama durum fecri feti, akülü arabayla 4 çeker reklamı yapmaya benzemiyor bu işler;) Burdan tavsiyem olsun, 4 çekemeyen operatörüme
Con con ya da janti arkadaşların mekanı olarak durur ama herkese hitap eder girin ve denize nazır kahvenin keyfini çıkardıktan sonra bi de sinema patlatın
Izmirde A seviyesine en yakin avm denilebilir. Lakin biraz daha gelistirilmesi lazim. tabi A seviyesine yakin olmasinin sebebi icerisinde Beymeni bulundurmasidir.
Güvenli ve adam gibi bir bisiklet park yeri yok ,içeriye bisiklet almıyorlar, kapısında durup beklerken bile laf ediyorlar. Bisikletliyseniz uğramayın derim.