Maria’nın Bahçesi 2019’da kapanmış. O güzelim bahçe, nar ağacı falan kalmamış. Lakerda Balık diye farklı bir işletme var artık tam orada ve tamamen farklı bir menü, bina ve oturma düzenine sahip.
Buz gibi menemen,kurumuş börekler,akşamdan kalma mezeler,lezzetten uzak peynir çeşitleri,ekstra ücretlendirilen Türk kahvesi ,2 kişi için 120tl ödemeyi kabul ediyorsanız tercih edebilirsinizzz..
Mehmet Yaşin'in Maria'nın Bahçesi'nde en sevdiği damak çatlatan lezzet Selanik usulü midyeli dolma. Bu lezzeti tatmak ve rezervasyon yaptırmak için; http://bit.ly/MarianinBahcesi
Kahvaltıları muazzam ama kahvaltı yaparken acı dolu meyhane şarkıları dinlemek insanın ruhunu daraltıyor. Sabah ve akşam playlistleri ayrı tutulmalı :)
Pazar öğleden sonra geldik. Yorumlara bakarak çekinerek sipariş verdik. Ne yediysek çok lezzetli çıktı. Evet ucuz değil. Ama bahçesi ve ortamı tenhayken çok hoş bir yer.
Çevrede oturanlar için alternatif bir mekan. Yemek/fiyat parametresine göre sınıfta kalıyor. Garsonlar kibar ama biraz yapmacık. Midyeli pilav ve mezeler denenmeli. Müzik ve ortam güzel.
Mezeler lezzetsiz. Levrek istedik yarım levrek servis ediyorlar. Mezgit hazır donmuş gıda gibi o da lezzetli değildi. iyi yorumlara şaşırdım. Bu fiyata daha güzel bir yemek yiyebilirsiniz. Bahçe güzel
Daha once kahvalti icin gitmisligim var 30 cesit ev yapimi recel vs aksam icinde fena degil ama ana yemek gelecegi zaman masadaki bütün mezeleri toplamalari sacma.12de kapatiyor olmasi bence erken.