Manzarası,merkezi konumu,ilgi-alaka,jestler, zengin kahvaltı,Büyükada Princess Hotel'de bu 2. kalışımız, ben seviyorum;)Oteller zinciride olsa,bu otel gerçekten butik otel havasında ve farklı...🍀
Oda temizdi 2.Katın manzarası harika yattığınz yerden denize bakarak uyuyabilirsinz.Sinem hanım çok ilgili personel güler yüzlüydü sadece sabah oda temizleyen housekeeping çok yüksek sesle konuşuyor.
1.Kat deniz manzarasi yarim. Temiz degil.Kahvalti saat 10.30'da bitiyor,10.32 toplanmis oluyor.Gecelik 450 TL'lik minicik bir otel odasi icin cok yetersiz bir kahvalti. Cok daha iyi otel var.
ilk girişte gayet iyi görünen bu otelde check-out yapmadan odamıza girip boşalttılar şampuan parfüm gibi eşyalarımız kayıp 2 günlük tatil saygısız otelpersoneli yüzünden zehir oldu