Cafenin ürünlerinin kalitesi personellerine yansımamış. 20dakika sipariş için beklemeleri yanlış sipariş getirip sandalye istememiz üzerine kafamıza atar gibi getirmeleri personel kalitesini anlatıyor
İki defa sipariş vermeme rağmen 1 adet kahveyi getirmeyi başaramadılar.yaklaşık 40 dakika sürede.daha önce çok geç getirme sorunu olmuştu.acelesi olanlara tavsiye etmem.
Tostlarının içinden kurt çıktı.Ne bir özür dilediler, ne bir hicap duydular.Üstüne üstlük sanki suçlu bizmiymişiz gibi kalkın gidin o zaman gibi kaba bir tavırla yaklaştılar.Esnaf değiller maalesef.
Severek gittigim yerlerden birisi ama servis eskiden iyiydi artk cok kotu. Ozellikle bitane erkek garson var surekli yanls siparis getiriyo. Biseyi 3kez istemen gerek. Ayrica pastalari gayet guzel