34 yıldır buradayız.... Bodrum'un en iyi, düzgün tatil sitesi.... 80'ler, 90'lar derken 2015 yılında halen buradayız... Orta burun ve ince burun daha güzel olsa da bir sürü plajı var...
Büyük bir koydan oluşan sitemizde toplam beach ve plaj sayısı 9'dur. İstediğiniz su sporunu gerçekleştirebileceğiniz, muhteşem manzaralı, insana sakinlik veren, güvenli, huzurlu ve nezih bir yer.
Çocukluktan ergenliğe kaç yaz geçti burada. İyisiyle kötüsüyle ne çok ilkler yaşandı. Nostaljisi bir yana hala Bodrum’daki en kaliteli site ve deniz buradadır.
Insanları ve temiz koyu ile Türkiye'de denize girilebilicek ender güzellikte yerlerden biri. Zaman olarak Eylül ayı biraz daha sakinlik arayanlar için tercih edilmelidir.
sirasiyla inceburun,ortaburun,yesil plaj,aktur ana plaji, D plaj, mavi plaj, beyaz plaj,doria beach ve mor plaj olmak uzere 9 tane plaji olan Bodrum'un en iyi ve köklü sitesi
Kumsali olan taraf, yani asil sitenin onu cok kalabalik. Bir gun ziyaret ettik hepimiz rahatsizlandik. Bayram donemi icin tavsiye etmiyoruz. Residence onu iskelelerdaha rahat ve sessiz.
Sezon icinde bir oda bir salon 220tl ev kirasi. Eylul ayinda ise 95tl imis. Aktura girmek isteyince site sakini tanimiyorsaniz sikinti olabilir. Salondaki Cek yat inanilmaz rahatsiz.