herşey çok güzel konsept harika işletmecilerini tebrik etmek gerek,çerkezköyde böyle bir yer yok ailenizle yada dostlarınızla keyifli zamanlar geçirebileceğiniz çok güzel bir mekan..
Kahveler mükemmel, herşeyden önce samimiyet,güleryüz, ilgi ve alakanızdan dolayı ve Misafirlerimi bu kadar güzel ağırladığınız için Teşekkürler Mustafa Bey👏 Bu arada Efe kahvesi vazgeçilmezim👍
mekana yanlarında önyargıları ile gelenler o kadar belli oluyorki tek işleri yanlış bişeyler bulmak gibi sanki.... ama burası çok iyi kaliteli bir ortam seviyoruzzzz
Samimi ve şirin bir ortam,rengarenk sandalye ve masalarıyla şık bir mekan.almanca kıtapları olması da cabası.gercek meyvelerden yapılan frozenları denemenizi tavsiye ediyorum ;)
Ilk gunun hatrina servisin yavasligi goz ardi edilebilir. Renkli bir mekan, fiyat acisindan uygun kalite bakimindan yuksek, calan muzikler kesiblikle guzel sakin rahatsiz ve rahatlatan muzikler. . .
Sütlü ve bol şekerliTürk kahvesini tavsiye edebilirim (lokumlari çok az koyuyorlar 😡) güler yüzlü çalışanlarıyla insanın içini ısıtıyor ah bide sigara icerken camlar acilmasa 😁
Ortam süper, harika bir dekorasyon yapılmış. Hem eğlenmek sohbet etmek isteyen gençler için hem de kahvesini yudumlayıp kafa dinlemek isteyenler için güzel bir cafe.
Ben buraya ilk defa geldim ve tercihimde yanılmamışım, mekan sahibi Mustafa Bey'in hoş sohbeti ve Efe Kahve tavsiyesi mükkemeldi, fincan kek de süperdi, İstanbulda şubelerinin olmaması kötü, süper👍👍
Ben buraya ilk defa geldim ve tercihimde yanılmamışım, mekan sahibi Mustafa Bey'in hoş sohbeti ve Efe Kahve tavsiyesi mükkemeldi, fincan kek de süperdi, İstanbulda şubelerinin olmaması kötü, süper👍
Öncelikle kahvenin cezbede yapılması ve şeker ayarının adam akıllı olması bi kere müthiş,sonrasında efe kahvesi harika fakat klasik tarza giden müziğin ardından sagopa kajmer çalmasıda hoş olmuyor.
Ben buraya ilk defa geldim ve tercihimde yanılmamışım, mekan sahibi Mustafa Bey'in hoş sohbeti ve Efe Kahve tavsiyesi mükkemeldi, fincan kek de süperdi, İstanbulda şubelerinin olmaması kötüymüş
Her şey çok iyi çok güzel ama birde bu mekanın Muhammet Diler diye bi garsonu ve bir de barista Emir Yürüker bu mekanın yükünü omuzlayan arkadaşlara sahipler.
2 yıl Tekirdağ'da yaşayıp burayı niçin keşfedemedim diye kendi kendime hayıflanmama neden olan bir mekan.Neyi tavsiye ediyim menüde gözünüzün kestirdiğini gönül rahatlığı ile yiyip icebilirsiniz.
Kesinlikle çok güzel mekan olmuş. Dekorasyonu kim yaptıysa tebrik. Yalnız ısrarla Sinan akçil çalmayın abi. Müziği'de en kısa zamanda hallederseniz tek olursunuz.
Son zamanlarda misafir memnuniyeti fazlasıyla düşmüş garsonların aklı basında değil nereye koşacaklarını ne yapacaklarını şaşırıyorlar uzun sure sipariş bekletiliyor.
x'i çikolata ile denemek ister misiniz? denildiğinde, bu x'in aynı fiyata iki servisi var demektir. çikolatanızı satmak istiyorsanız, "çikolatamızı da X ile birlikte denemek ister misiniz? demelisiniz