Servis 10 numara çalışanlar güler yüzlü hep aynı insanlar kült film gibi quentin tarantino misalii :) aile sıcaklığında rahat oturabiliceğeniz bir mekan muakkak gelin oturun .
Nostaljik ortami olan bir meyhane. Rakının yanında meze seviyorsanız sadece 5 çeşit mezeleri var.fiyatlari çok uygun.çalışanlar çok ilgili hemde Kendi imkanları ile ehlikeyf yapacak kadar.. tşkler :))
KaridesGüveç harika. Müzikler şahane! En sevdiğim yeri üst kattaki pencere kenarı masalar. Kalabalık olsa da kalabalık sizi rahatsız etmiyor. Kesinlikle deneyin. :)
Bir memleket gibir gemi..Gemide filminin repliklerini konuşup güzel afişlere bakarak oturabileceğiniz mekan.Fiyatlar biraz yükselmiş ama mekanı görmek için bile gidilir.Üst kata uğrayıp fotoğraf çekin
Adabı ile oturup sohbet etmesini bilen insanların olduğu sade ve sıcak bir mekan.Bu arada kalorifer petekleri güldür güldür yanıyor Ekim ayının soğuğunda.cok sevdim.
Baska mekanda biraz demlenip,yarin calistigim icin ufak ufak eve dogru rotayi dogrultmusken,bu mekanin onunden gectim/gecemedim cunku icerden gelen "gercek"ezgileri duyunca durdum ve simdi icerdeyim.