‘Gezinti rampası’nın, Yalovalı’nın serbestçe girebileceği, iç kitlelerin yüzeylerinde yer alan ve her 3 ayda bir değişen ‘dijital medya sergileri’ni farklı kotlarda bulunan müze
Farklı kotlarda bağlantı noktaları oluşturan bu kitleleri birbirine bağlayan ‘gezinti rampası’, ziyaretçinin gündelik hayatını bir nebze renklendirmeyi dener.
"Paslı Bina" demeyene kadar Yalovalı-Yalova'da yaşayan kimsenin bilmediği 'Avrupa MimariÖdülü' almış mimari özürlü paslı demir yığını görünümlü soğuk kül(üs)tür merkezi!
Tam bir muhendislik ve mimarlik fiyaskosu, zevksizlik abidesi. Bu yesil rengi cok aradilar mi acaba. Cok yuksek sicakliklara dayanan bir malzemeyi kullanip dunyanin parasini harcamak da ayri sacmalik.